29 Aralık 2012 Cumartesi

sabah arabayı çalıştırıken kaputta kedi olması. dikkat edin


bilinen bir olay ama bilmeyenler için yazalım :). ilk babamın başına gelmişti 1990 larda. renault 12 toros vardı. onun kaputuna girmiş. kaputa girmese bile lastikde falan durabiliyor keratalar. aşağıda resmi var :)..


efendim tatlı kedicikler araba kaputuna girebiliyor. çünkü orası soğuk günlerde sıcak ve kediler sıcağı severler bildiğiniz gibi :) :D ama bu kediler için kötü sonuçlanabilir. sizin arabanızda sorun çıkması da yanında cabası..

yeni arabalarda motorun düşmesi için alt koruma olmuyormuş.. bu arabalara kediler daha rahat girebilir deniyor..

demek ki kaput izolasyonunun iyi olması iyi bir şeymiş. böylece kediler giremezmiş ve çalıştırdığınızda hem masum kedicikler ölmez hem de maddi hasardan kurtulmuş olursunuz.. gerçi pek maddi hasar oluşmayacaktır fazla bence..


kedilerden ziyade bir de ve de önemli olarak küçük çocukların araba civarında olması durumu vardır. bu konu ile ilgili yazacağım inşallah. arabası ile çocuk tepeleme durumu olmuştur efendim geçmişte maalesef..







üstte kediyi görüyor musunuz? :D. nereye girmiş kerata :D. yazık kele üşüyorlar..



ay tatlım kıyamam. böyle bir gözü kör veya iki gözü kör kediler olabiliyor. allah bir yerden kısarsa bir yerden açıyor ama. mesela iki gözü kör kediler evde gören kediler gibi dolaşıyormuş..

facede kedi sitelerinde böyle ve normal kedilere ev ahipliği aranmaktadır.. diğer sitelerde de olabilir..

evet üşüyorlar. istanbulda bir belediye kedi sarayları yaptırmıştı :) :D. aslında elektrikli ısınma tertibatı olacak kedi sarayları güzel olabilir.. tabi evsiz insanlara da sıcak ortamlar sağlanmalı .. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder